“Shí Me Lek”/ Ikín Hállet, Bòrxhet Dhe Një Lájm Tròndítës Vetëm Për Këtë Shènjè


Këto 3 ditësh janë ditë të mira dhe pási pòzíciòni i Mèrkùrit ne Bínják ka márre enèrgjí nga Hena ne Lùán dhe kjo do rèflèktòhet me shume pèrgjáte kèsaj dite. Rèkòmandòhet që të rùáni sa më shumë qètèsinë dhe një kùjdès maksímal për shèndètin sidòmòs për shenjat e ajrit sepse atyre mùnd t’u afròhèt pák gríp.

Për ju të dáshève këto ditë dhe deri në fùndjávë ju sjèllin shumë energjí dhe një fòrcè të madhe në përmírèsím të bùxhètit tuaj. Ju do të qètèsòheni pasi do të kálòni me sùksès çdo pròblèm në punë.

Dèma, ju do të fítòni mbi një mísíon shumë të vèshtírë dhe kjo do t’ju hápë rrùgë për të ndrýshùar gjèndjen fínáncíare dhe do ndòdhè qè nèsèr. Mbáni mènd se këto kohë universí ju kèshíllon shumë të rríní pránë fámíljarëve pási kanë një háll dhe kèrkòjnë me çdo kùsht práninë tuaj.

Pránia e një femre për Bínjakët do t’u ndrýshòjë si státusín e jetës, por edhe do t’i hápë mùndësi plòt me gèzím dhe dashùri që ju ta dòni më shumë jetën. Mbáni në kùjtèsë që për 7 ditë rrèsht dùke fíllùar që nga nèsèr ju dùhèt të mbáni nga një hudhër në xhèp për të pátùr më shumë fát.

Do të sùrprízòheni ju të Gáfòrres, sepse nga disa dëshira që kíshít në mèndje dhe shpírt, ato 2 më të “fláktát” që lídhèn me bùxhètin, do ju plòtèsòhen dhe do të shtòni më shumë lèkèt. Kùjdès pak hùmòrin dhe për më tèpèr shëndètin në 10 ditët e ardhshme.

Lùanë të dashùr, Hèna ne shènjën tuaj do jètë si frýmezím per ínísiátiva dhe për shumë ndrýshíme për mirë. Por, me kùjdès pasi ne vrùllín qe kèni márrë díkùsh prèt pas dere t’ju márrë te gjítha fítímèt.

Edhe vírgjèreshët, jánè shume te mbùshùr me energjí kònkrète dhe vèpruèse. Por, trègòni kùjdès qe kjo energjí mos te shkòjè ne pèrbállje apo mos-márrèvèshje me njèrez më të fùqíshèm se ju.

Uníversi për Peshòret ka një lájm shumë të mbárë se juve ju vjèn një mòmènt në jetë ku çlíròhèni nga shumë dètýrime dhe síklète. Disa míkesha që ju rrínë afèr këto kohë, ju shòhín me sy të kèq dhe janë gátí t’ua príshín plánet, ndáj këto kohë rùáni sa më shumë qètèsínë dhe rríni në vètmi.

Shumë mbárèsi për Akrèpat, shkèlqím ne kárríère dhe ne áftèsi drèjtùèse. Për 10 ditë, ju dùhet edhe nje tákím i rèndèsishèm pune qe do ju ngrèjè lárte sídomòs me díke ne shenjen e Bínjákevè.

Shígjetarë, ju do kèni kòntákte dhe lájme me persòna qe jètòjne jáshte vendit. Kèto gjëra do ju fùsín ne mèndíme te ndrýshòni planet apo te kèni ide te reja pùne dhe ecùriè. Kùjdès këto ditë me një pròblèm fámíljár.

Gáti të dègjòni edhe ju Brícjapë? Do mèrrní shume prèmtíme shpírtròre dhe pse jo edhe nje shpèrblím te mire ekònòmik. Kjo do ju ndrýshòjè psíkòlògjíne tuaj per mire dhe është kohë e mbárë për ju se do bèni nje ínvèstím.

Ujorë, Hèna pèrbállè jush eshte shume e bùkùr dhe ju kùjton ditet me diell. Do kèni nje tákim ròmántik, por qe do mèrrni vèndíme ne jeten pèrsònale per fíllímín e nje márrèdhènie.

Një nga shènjat më të fávòrízùara nga fáti janë peshqít. Puna do jète ne nje mòmènt pòzítiv. Do ju òfròjnè nje pune te re për 15 ditë dhe do ta kùptòni qe ju do të ndrýshòni shumë kápítuj në jetën tuaj, pasi do t’ju ndjèkë fát i mirë në dashùri dhe pásùri.


Like it? Share with your friends!