Si t’i mbijetoni një sulmi në zemër kur jeni vetëm


Duke qenë se shumë njerëz janë vetëm kur vuajnë nga një sulm në zemër, duhet të dinë t’ia dalin vet mbanë. Personi, zemra e të cilit rreh më shpejt se normalisht, ka dhjetë sekonda kohë para se të humbasë ndjenjat. Këta persona mund të ndihmojnë veten e tyre duke kollitur fuqishëm dhe në mënyrë të përsëritur. Përpara çdo kollitje duhet të merrni frymë thellë dhe frymëmarrja duhet të jetë e zgjatur. Kollitja duhet të jetë e vazhdueshme derisa të merrni ndihmën e duhur ose zemra të bie në nivelin normal.


Like it? Share with your friends!