• Bota vazhdon betejën me COVID-19

    Shumë shtete vendosën hapje të aktiviteve në vendet e tyre. Deklaruan hapje të kufijëve, ndërkohë që stina e verës ka mbërritur. Por, COVID-19, me gjithë...

  • Bota vazhdon betejën me COVID-19

    Bota vazhdon betejën me Coronavirusin, me gjithë luhatjet në shumë shtete të uljeve dhe ngritjeve të numrit të viktimave dhe të të inferktuarve, nga dita...