Tre gratë IDEALE të Zodiakut!


Kësaj rradhe Zodiaku do të na tregojë se cilat janë femrat ideale sipas tij, në dashuri, në familje si dhe në shumë fusha të tjera të jetës. Kjo nuk do të thotë se ju të tjerat nuk jeni. Ta dini se ne sjellim gjithmonë këndvështrimin e Yjeve. Por mos harroni sepse ka të bëjë dhe ashendente, te cilën do të ishte mirë ta dinit sepse është edhe ajo që ndikon në karakterin tonë. Për disa njerëz mund të vlejë më shumë ashendente sesa shenja e horoskopit.

Gjithsesi kjo vlen për këdo: Mos harroni se të gjitha jeni të mrekullueshme! Nga femra krijohet jeta dhe secila ka karakteristikat e mrekullueshme që e bëjnë unike në llojin e vet!

Por, le të shohim kë ka vendosur Zodiaku të mbajë me hatër sot…

Peshqit

Gruaja nën shenjën e Peshqve është e vështirë, në kuptimin që çdo gjë rreth saj vjen në emocione të thella. Ajo mendon thellë për gjithçka dhe është shumë e ndjeshme. Mund të duket e turpshme, por thjesht shikon gjithçka që ndodh rreth jush.

Ndjeshmëria e saj është ajo që e bën atë një vajzë të mirë. Gjithmonë vlerëson ndjenjat e tua dhe kurrë nuk do të jetë e dëmshme. Besnikëria e saj është një nga tiparet më të mira, kështu që nëse ajo ju jep zemrën, mos u shqetësoni, sepse do të jeni i vetmi që ka rëndësi për të.

Gruaja nën shenjën e peshkut gjithmonë shkon përtej njerëzve që ajo pëlqen. Gjithmonë do t’ju vë në siklet kur është fjala për t’ju dhënë dhurata. Por për të, lumturia është të shohë ata që do të lumtur.

Shigjetari

Gratë nën shenjën e Shigjetarit janë krejtësisht dhe tërësisht të painteresuara në çdo kuptim të fjalës. Ato gjithmonë shikojnë problemet e të tjerëve para se të përpiqen të zgjidhin problemet e tyre.


Like it? Share with your friends!