Tregoni si mbani duart, t’ju themi çfarë personi jeni


Ekspertët e gjuhës së trupit besojnë se mënyra se si ju kryqëzoni gishtat thotë shumë për personin që jeni.

Ky përfundim bazohet në studimin e kryer nga Nobel Roger Wolcott Sperry. Hulumtimi i tij vërtetoi se truri është i ndarë në dy pjesë – e majta dhe e djathta – dhe sjellja e një personi mund të varet nga cila pjesë është më aktive.

Bright Side u përpoq të zbulojë këtë lidhje misterioze për t’ju ndihmuar të kuptoni më shumë për veten tuaj.

Gishtin e majtë në majë

Nëse kjo është mënyra se si kapni duart, atëherë ka shumë të ngjarë të jeni person praktik. Ju jeni dikush që kurrë nuk merr vendime në vapën e momentit. Para se të arrini në një përfundim, ju peshoni të mirat dhe të këqijat. Është gjithashtu shumë e vështirë të të mashtrojnë. Ju keni një cilësi të lindur për të parë gënjeshtrat e njerëzve të tjerë.

Për këto arsye, ju vlerësoheni shumë nga miqtë dhe anëtarët e familjes tuaj, të cilët shpesh vijnë tek ju për të kërkuar këshillat tuaja. Dhe ju këshilloni me mençuri. Por e gjithë kjo nuk do të thotë që ju jeni një person serioz. Përkundrazi, zgjuarsia juaj mund të ndriçojë edhe vendet më të zymta. Sensi juaj i çuditshëm i humorit ju bën një magnet të njerëzve në tubimet shoqërore.

Ju jeni gjithashtu një romantik që di saktësisht se si të trajtojë miqësi. Ti e di saktësisht se çfarë të thuash dhe kur ta thuash.

Të dy gishtërinjtë përputhen

Ju jeni dikush që i kushtoni rëndësi detajeve. Ju jeni një perfeksionist dhe prisni të njëjtin nivel të përkushtimit dhe përqendrimit nga të tjerët. Udhëheqja vjen natyrshëm tek ju, dhe gjithmonë udhëhiqni me shembull. Por kjo nuk do të thotë që ju nuk jeni të vëmendshëm për nevojat dhe rrethanat e njerëzve të tjerë.

Ju gjithmonë dëgjoni mendimin e njerëzve të tjerë dhe përpiqeni të kuptoni pikëpamjen e tyre përpara se të arrini një vendim.

Në marrëdhënie, gjithashtu, ju vlerësoni sinqeritetin dhe ndershmërinë, dhe gjithmonë e shprehni mendimin tuaj dhe as nuk e ndaloni partnerin tuaj ta bëjë këtë.

Gishtin e djathtë në majë

Nëse jeni dikush që preferon të mbani gishtin e djathtë në majë të të majtës ndërsa kapni gishtat, atëherë ju jeni një person me një tregues të lartë emocional. Ju jeni në gjendje të kuptoni se çfarë po ndjen një person edhe kur ata mund të përpiqen të fshehin emocionet e tyre të vërteta. Kjo aftësi unike e bën të lehtë për të tjerët të hapen para jush.

Kjo aftësi gjithashtu ju ofron një perspektivë që të tjerët nuk mund ta shohin, duke ju ndihmuar të mendoni jashtë kutisë dhe duke ju mundësuar të merrni vendime të sakta. Megjithëse marrja e vendimeve pasi të keni peshuar emocionalisht të gjitha aspektet e tjera, ndonjëherë ju merr kohë. Aftësia juaj për të kuptuar emocione të thella dhe për të siguruar ngrohtësi i tërheq njerëzit drejt jush.

Në marrëdhënie, ju i kuptoni ndjenjat e pashprehura të partnerit tuaj. Ju kurrë nuk do të keni probleme për të ushqyer të gjitha nevojat e tyre emocionale.


Like it? Share with your friends!