U bë nënë për herë të parë, Klea Huta bën të qarta fjalët që nuk dëshiron të dëgjojë


Klea Huta mirëpriti në jetë fëmijën e parë rreth katër javë më parë. Por përveç momenteve të bukura me Kridin, Klea Huta po përballet edhe me vështirësi në rritjen e tij. Ndaj ajo tregoi një listë të fjalëve që nuk dëshiron të dëgjojë. Mes tyre është fraza kur i thonë që duket e lodhur dhe pyetja nëse bebi fle shumë natën.

Ja lista:

 

-O Zot, ti dukesh shumë e lodhur!

 

-Ende nuk po fle bebi yt natën?

 

-Foshnja im flinte gjumë që në ditën e parë!

 

-Provo qumështin me formulë!

 

-Bashkëshorti im gjithmonë ngrihet natën për të ndihmuar!

 

-Kjo nuk duket normale!

 

Ndërsa në përshkrimin e fotos, Klea shkroi: “Qartë?”


Like it? Share with your friends!