Uau, prísní 11 Mársin/ Këto ditë do jènë si “llòtárí”, ja kùjt i bíe dhe kë káp mírèsía


Shumë prèj jush mùnd të kènë ardhur në
jetë píkërisht në muajin Márs, i cili
ndrýshè cílësòhet si një nga muajt më të
ëmbël.
Thuajse pák e nga pak po i jápim
“lámtùmírën” këtij muaji, i cili në kráhásím
me muajt e shkùar nuk ka rèzùárvùar
asnjë çudi, por deri diku vetëm të mira.
Edhe dísa ditë na ndájnë nga ardhja e
Mársit të bùkùr dhe për ju do të jetë kòha
më e mirë për të shíkùar se si do të ècë
në total ky muaj i ri.

Njerëzít kudo në botë sýnojnë ta mbýllín
muajin me sa më shumë bègáti apo me
një dot të mirë párásh, ose fùndja fùndit
me një shèndèt shumë të fòrtè.
Të gjíthëve do t’u víjë nga një dhùrátë e
çmuar dhe disave pa dýshím do t’u rríten
fínáncat dhe prítja do të mbáròjë.
Por, ka dhe nga ajo shènja që tríùmfín do
ta kènë në dashùri dhe disa të tjera mùnd
edhe të bèkòhen me fèmíjë.
A jèni gáti t’ia nísím me këtë páráshíkím
shumë të vèçantë dhe me shumë sùrpríza
për të ardhmèn e shènjave në muajin
Márs?

Një lùmtùri e vèçantë dhe shumë spècíale
do të jètë jeta e dèmave, dashít dhe
gáfores në këtë hyrje të Mársit.
Për të tre këto shènja do të jètë muaji i
fshírjès së lòtève nga dhímbjèt dhe
mùndímet që i ka shkáktùar jeta dhe në
këtë muaj me pák fjalë do ju príjë e
mbárá.

Unívèrsi për ju ka një shpòrtè të madhe
plòt dhùráta dhe sùrpríza. Por, dùhet të
mbáni më mèndje disa dáta të muajit.
Një nga dítët më spècíale do të jetë 7
Mársi, dita juaj më me fát ku do të arríni të
mbýllní një bashkëpùnim që sjèll fítíme.
Një kòntròll shèndèti bèjeni më 18 Márs.


Like it? Share with your friends!