“UOU, kùjdès nga një kùrth…”/ Lájmi i fòrtè i Mèrit për kètë shènjë pas 7 dítësh


Në páráshíkimín e saj më të fùndit për këto ditë të mbètura të muajit mars, Mèri Shèhu na trègòn qártë dhe me shumë dètaje, se çfárë kánë páráshikùar yjet për të gjíthë ne.

Ja shènjat që dùhet të kènë kùjdès.

Në lídhje me shenjën e párë të dashít, nje zhgènjím ne lídhje me pùnen ose nje tákim ròmántik po qè nuk do kète shumë ècùri te metèjshme dhe do ngèlet aty duke ju sjèllè tríshtím. Shumë kùjdès ne ínvèstimè qe lídhen me punen.

E dyta si përhèrë shenja e dèmáve, nje zhgènjím direkt ne jèten èròtíke, e cila do ndíkòhet nga nje person qe ka te bèjè me shòqèrine tuaj dhe qe do ndèrhýj qe ju te bèni zgjèdhjèn e gábùar. Díkùsh do ju çojè ne nje vend qe do zhgènjèhèni.

Për një shenjë të báshkùar si bínjákët, çdo gjè qe lídhet me kárríerèn tuaj kète pèriudhe do jète nje mánipùlim apo nje òfèrte qe ju sjèll nje zhgènjím të përgjíthshëm. Kùjdès me shítblèrje e pásùrive te pátùndshme dhe ndrýshímín e punes apo të nje mártèse.

Të èmbèl si përhèrë, gáfòrrèt, thònë se punet e vogla do márrín nje drejtim pòzítiv dhe ne momèntin qe do kèrkòni te kápèrcèni pertej “dètit” aty do fíllojne zhgènjímet e medha. Kùjdès nga udhètimet.

Shenja e “mbrètit”, lùani, nje pròpòzím ne çèshtjet ekònòmíke apo ne ínvèstim do jete shume i bùkùr per te qène i vèrtetè. Do jète nje kùrth ne te cilin po ráte brènda, e vèshtíre se ja dílni dot.

Këto dítë për shenjën e vírgjèreshès, do ju òfròjne nje pròpozím báshkepùnimi apo mártèse ne thèlb te se ciles ka shume mánipùlim, pa-qártèsi dhe mjègùllnáje. Ju do bíni ne èndèrrim te thèlle jashte reálitetit kòmplèt.

Nje prápáskène për pèshòret, ne lídhje me jeten pèrsònale mùnd te bèhet nje pike e dòbèt ne lídhje me punen tuaj. Gjíthsesi ju prèt nje fùndjave shume ròmántike me tákime te fshèhtá.

Ju që kèni líndur si ákrèp, dùhet te shíkoni me shume punen tuaj dhe llògaritè tuaja duke mos u ndíkùar ne áspèktin èròtik per te shpènzùar apo udhetuar drèjt nje te dáshùri apo të dáshùre.

Yjèt ju kèshillojnë që ju të shígjètárit, mèrrùni me fòrmálitètet e kárrières dhe pùblicítetit tuaj. Ose vèndòsni per jeten tuaj pèrsònale per nje lídhje, por qe ne kùshtet ku jètoni mùnd te rèzùltojë në nje zhgènjím.

Prítshmèrite për shenjën e brícjápít, do jène shume te medha, por reálisht ajo qe do víjè do jete kònkrete jo thjèsht ajo çfárë kèni èndèrrùar ju por ajo ç’ka mùnd te jètohet.

Páráshíkimi për ujòrin thòtë se ne kùlmin e kèrkímit te dashùríse se punes dhe te fítímit te madh ne te njèjten kohe. Por keto jane kòntrádíktore pasi punen do ta dòni sínqèrisht kurse fítímet i dòni me mánipùlim.

Ata që janë shenja e pèshqvè, do kèni mùndèsi te rregùllimít te márrdhènieve, por në ásnjë mòment nuk do fùteni dot ne bòten dhe shpírtín e díkùjt qe ju ka pèrjáshtùar per fájín tuaj.


Like it? Share with your friends!