Mbani shënim datat 5 dhe 7, parashikimi i Susan Miller: 3 shenja do bekohen me dashuri këtë jllim Marsi


Aastrologia juaj shume e dashur Susan Miller ka sjelle nje parashikim ekskluziv te yjeve per fillimin e marsit. Behet fjale per 10 diteshin e pare te ketij muaji, ku disa shenja do te qendrojne mbi te tjerat, me se shumti sa I perket aspektit te ndjenjave dhe dashurise, ku madje mund te kemi nga ata qe do marrin dhe hapin e madh drejt nje martese te mundshme. Gaforrja Është koha për t’i kushtuar vëmendje të veçantë të dashurit tuaj.

Ka shumë për të folur, por do të ndihmonte nëse të dy mund të ndani nga thellësia e zemrave tuaja. Kjo do t’ju inkurajojë të jeni të sinqertë dhe të hapur me njëri-tjetrin dhe të jeni të qartë për çdo gjë që mund të ketë shk aktuar një pro blem. Do të lehtësojë komuni kimin më të mirë në të ardhmen.

Ku I dihet, ndoshta beheni gati per ndonje hap me te madh.. Akrepi Biseda mes jush dhe një personi të dashur do rrjedhë këtë periudhë. Ndonjëherë mund të mendojmë se po flasim; megjithatë ne kemi folur vetëm ne menyre egoiste dhe jo nga thellësia e zemres. Merrni kohë per të pasur një bisedë më të thellë dhe për të inkurajuar një zgjidhje të vërtetë. Do të rinovojë dhe forcojë lidhjen mes jush dhe do t’ju inkurajojë që të dy të “bini” sërish në dashuri, mbani shenim daten 7.

Bricjapi Të gjithë do të jenë shumë më të thellë në kontakt me ndjenjat e tyre këtë fillim marsi. Pra, mos u habitni nëse “crush”-i juaj i dashurisë del papritmas me një deklaratë përkushtimi e dashurie, pas gjithe asaj kohe që mund të duket si vite pritjeje. Mund të duket si një situatë “gjithçka ose asgjë”, por nga ana tjetër, është gjithashtu më mirë vonë se kurrë. Shënoni datën 5!


Like it? Share with your friends!