Moti i acartë në SHBA, borë dhe stuhi ere


Një nga stuhitë më të mëdha të dimrit që ka goditur Uashingtonin, ka mbuluar verilindje të Shteteve të Bashkuara me deri në 50 centimetra dëborë, dhe madje edhe më shumë në disa zona. Më shumë se 24 orë dëborë të rëndë të vazhdueshme, e kombinuar me temperatura nën ngrirje dhe erëra të forta mbyllën pothuajse të gjithë transportin dhe tregtinë dhe detyruan shumicën e njerëzve të qëndronin në shtëpitë e tyre.//VOA News


Like it? Share with your friends!